اصول هیدرولیک در تأسیسات
در سایت رهجو، پس از ورود به دورۀ آموزشی «اصول هیدرولیک در تأسیسات»، با 17 ویدئوی آموزشی مواجه میشوید که هر یک با روشی نوین و بسیار دقیق با استفاده از فیلم و انیمیشن به آموزش جزئیترین نکات مورد نیاز شما درباره اصول هیدرولیک در تأسیسات میپردازد.
در ویدئوی «هیدرولیک و هیدرونیک»، به تعریف مفهوم هیدرولیک و هیدرونیک و مصادیق آن پرداخته شده است.
در ویدئوی «فشار استاتیک مایع»، با مفهوم این فشار و کاربردهای آن در پمپ و مخزن انبساط بسته آشنا میشوید که پایه ورود به مباحث آموزشی بعدی است.
در ویدئوی «پمپ»، با تعریف پمپ به عنوان قطعهای که ایجاد دبی برای سیالات میکند و سیستمهایی که پمپ در آنها جایگاه دارد آشنا میشوید.
در ویدئوی «عملکرد پمپ سانتریفیوژ»، با پمپهایی که بیشترین مصرف را در صنعت تأسیسات دارند، آشنا میشوید. این پمپها جریان سیال را با استفاده از نیروی گریز از مرکز ایجاد میکنند.
در ویدئوی «پدیده Cavitation در پمپهای سانتریفیوژ»، به این پدیده مخرب که در پمپها یا شیرها رخ میدهد و باعث تخریب پره پمپ یا بدنه شیر میشود، پرداخته شده است. برای توضیح کامل پدیده کاویتاسیون، ابتدا با فشار جزئی بخار آب و نمودار تغییر فاز آب آشنا میشوید.
در ویدئوی «ارتفاع مکش پمپ»، ضمن تعریف این مفهوم به عنوان یک پارامتر بسیار مهم در انتخاب پمپ مناسب برای هر مدار، به بررسی عواملی که در کاهش ارتفاع مکش پمپ مؤثرند، پرداخته شده است.
در ویدئوی «افت فشار یا Head Pump»، عواملی که در افت فشار مدار موثرند و روش محاسبه آنها به عنوان یکی از پارامترهای مهم در انتخاب پمپ مناسب برای هر مدار آموزش داده شده است.
در ویدئوی «دبی پمپ»، تعریف و روش محاسبه یکی دیگر از پارامترهای انتخاب پمپ مناسب برای هر مدار آموزش داده میشود.
در ویدئوی «نمودار عملکرد پمپ آب سانتریفیوژ»، رابطۀ Head Pump با دبی آن برای انتخاب پمپ مناسب هر مدار تعیین میشود.
در ویدئوی «Head Pump در حال کار»، آموزش داده میشود که چطور باید با خواندن دو فشارسنج، Head Pump مشغول به کار در یک مدار را با توجه به افت فشار کل مدار یا ارتفاع آزاد احتمالی تشخیص داد.
در ویدئوی «نمودار سیستم بسته»، ضمن تعریف این نمودار، میآموزید که چرا باید قبل از انتخاب هر پمپ برای یک مدار، نمودار سیستم بسته را ترسیم کرد.
در ویدئوی «انتخاب پمپ آب، متناسب با مدار»، با توجه به محاسبه دبی مورد نیاز مدار و افت فشار، نقطه کارکرد در نمودار سیستم تعریف میشود تا بتوان بر اساس آن پمپ مناسب برای مدار را انتخاب کرد.
در ویدئوی «منبع انبساط باز و بسته»، با فلسفه وجود این منبع و نحوه کارکرد آن بهخوبی آشنا میشوید.
در ویدئوی «فشار اولیه گاز منبع انبساط و تزریق آب به مدار»، به محاسبه مقدار فشار هوای اولیه که باید به منبع انبساط تزریق شود پرداخته شده است.
در ویدئوی «محل و روش نصب منبع انبساط بسته»، موقعیت صحیح آن در سیستم برودتی آموزش داده میشود.
در ویدئوی «انتخاب حجم منبع انبساط بسته، متناسب با سیستم»، میآموزید که انتخاب منبع انبساط مناسب، چطور میتواند از وارد شدن فشار و آسیب به مدار جلوگیری کند.
برای استفاده از دورۀ آموزشی «اصول هیدرولیک در تأسیسات»، علاوه بر مراجعه به سایت rahjou.com، میتوانید نرمافزار رهجو را در تلفن همراه خود نصب کنید و از ویدئوهای دوره به صورت آفلاین بهرهمند شوید.
تالار گفتوگو یکی از امکانات جانبی این دوره آموزشی است که میتوانید در آن، سوالات خود را مطرح کنید و از اساتید یا سایر متخصصان پاسخ بگیرید.
دوره آموزشی «اصول هیدرولیک در تأسیسات» با استفاده از دانش و تجارب بهترین اساتید و کارشناسان کشور و با رعایت استانداردهای بینالمللی تولید شده و دارای تأییدیه از اتحادیه صنایع برودتی، تهویه مطبوع و لباسشویی است.
آینده از اینجا آغاز میشود...
- معرفی دوره
- سرفصلهای دوره
-
هیدرولیک و هیدرونیک
-
فشار استاتیک مایع
-
پمپ
-
عملکرد پمپ سانتریفیوژ
-
پدیده Cavitation در پمپهای سانتریفیوژ
-
ارتفاع مکش پمپ
-
افت فشار یا هد پمپ
-
دبی پمپ
-
نمودار عملکرد پمپ آب سانتریفیوژ
-
Head ِ پمپِ در حال کار
-
نمودار سیستم بسته
-
انتخاب پمپ آب، متناسب با مدار
-
منبع انبساط باز و بسته
-
فشار اولیۀ نیتروژن و فشار اولیۀ تزریق آب به مدار
-
محل و روش نصب منبع انبساط بسته
-
انتخاب حجم منبع انبساط بسته متناسب با سیستم
-